Reikės:
- 4 tortilijų;
- 0,5 kg maltos jautienos;
- 20 g sviesto;
- pakelis Santa Maria Taco prieskonių;
- mažas indelis konseruotų kukurūzų;
- konservuoto jalepeno;
- 100 ml vandens;
- 100 g pievagrybių;
- 150 g fermentinio sūrio.
Mėsą apkepinkite svieste. Suberkite pjaustytus pievagrybius, pagardinkite prieskoniais
, supilkite vandenį. Išmaišykite ir 15 min troškinkite. Suberkite konservuotus kukurūzus, jalepeną, išmaišykite ir keptuvę nukelkite nuo ugnies. Ant tortilijos
pridėkite įdaro. Tortilijas susukite, sudėkite į skardą, apibarstykite sūriu. Kepkite iki 200ºC įkaitintoje orkaitėje, kol sūris išsilydis.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą