Reikės:
- 4 a.š. druskos;
- 1 a.š džiovinto čiobrelio;
- 1 a.š. Santa Maria pipirų mišinio;
- 1 a.š. maltos paprikos;
- 1 a.š. džiovintos citrinžolės;
- 1 a.š. džiovinto raudonėlio;
- 1 a.š. kmynų;
- 1 v.š. aliejaus;
- 1,5 kg vištos.
Prieskonius sumaišyti su aliejumi. Paruoškite vištą kepimui (nuplaukite, išvalykite vidų), nusausinkite vištos viršų. Sumaišytais prieskoniais gerai įtrinkite vištos vidų ir išorę. Palikite vištą
šaldytuve 6 valandoms arba per naktį. Orkaitę įkaitinkite iki 180 laips. Marinuotą vištą dėkite į kepimo formą ir kepkite 1,5 val.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą