2013 m. liepos 23 d., antradienis

Bulvės įdarytos faršu

  Gamint gaminu tik va įrašams laiko nelabai randu. Atostogos, atostogos, atostogos, o dar gi Saulė pradeda norėti eiti, tai ir vaikštom už rankos po namus.  Dar prieš atostogas gamintas patiekalas, labai patiko Mildai.

Reikės ( 2 suaugusiems ir 1 vaikui ):
  •  6 didesnių bulvių;
  • 300 g faršo;
  • mažo svogūno;
  • kelios česnako sklitelės;
  • kiaušinis;
  • druska, pipirai;
  • 50g fermentinio sūrio;
  • šviežių krapų.
 Į faršą sudėkite smulkiai pjaustytą svogūną, sutrintas česnako skilteles, įmuškite kiaušinį. Pagardinkite druska ir pipirais. Gerai išmaišykite viską. Bulvės vidų išskobkite, padarykite lyg laivelius. Įdarykite faršu. Fermentinį sūrį sutarkuokite sumaišykite su smulkintais krapais. Uždėkite ant faršo ir šaukite į įkaitintą iki 170°C orkaitę, kepkite apie 35-45 min. Patiekite su salotomis.
Skanaus :)

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą