2011 m. rugsėjo 28 d., trečiadienis

Veršienos troškinys su daržovėmis

Reikės:
  • ~1kg veršienos kumpio;
  • 2 morkos;
  • 1 svogūnas;
  • 2-3 skiltelės česnako;
  • 300g šparaginių pupelių;
  • 1 nedidelė cukinija;
  • 100g grietinės;
  • aliejaus kepimui;
  • 200g sultinio;
  • druska, pipirai, jūsų mėgstami prieskoniai;
   Mėsą supjaustom 1cm dydžio kubeliais. Pakepinam ant aliejaus, pridedam smulkiai pjaustytus svogūnus ir česnakus. Patroškinam apie 10min. Morkas pjaustom kubeliais, sudedam į mėsą. Patroškinam apie 10min, sudedam šparagines pupeles supilam sultinį  ir troškinam apie 20min, tada sudedam kubeliais pjaustytą cukiniją, ir dar troškinam kol cukinija pradeda minkštėt, sudedam grietinę, pagardinam prieskoniais ir dar paliekam kokiom 5 min pasitroškint. Valgėm su bulvėm ir šviežiais pomidorais. Skanaus!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą