Pamačiau parduotuvėje šviežias stintas ir kitą dien nulėkiau turgun. Radau pigiau ir ką tik atvežtas. Taigi griebiau ir grįžus namo nieko nelaukus puoliau į virtuvę :). Iš anksto atsiprašau, bet nuotraukų nebus, nes jos tiesiog dingo ir neliko ką fotografuot.
Reikės: (4 asmenims)
- 1kg stintų;
- 1 a.š. druskos;
- 1 a.š. juodųjų pipirų (nebūtinai);
- 4 v.š miltų;
- aliejaus kepimui.
Stintas nuplaunam, išdarinėjam. Pabarstom druska ir pipirais. Paliekam pusvalandukui ( nebūtinai), stintukes apvoliojam miltuose ir kepam įkaitintame aliejuje, kol gražiai paruduos iš abiejų pusių. Skanaus!
As jas naktimis sapnuoju.... ohhh geriau neskaityciau Violetos blogo :D :D :D dabar vel sapnuosiu... Prisimenu kaip pavasari man teveliai tu stintu toki kalna prikepdavo, oj kaip norisi...
AtsakytiPanaikintilabai jas megstu, ir dar kad butu su ikrais :))))))