Reikės:
- 4 vištienos kulšelių;
- svogūno;
- 2vnt vid. morkų;
- pora gerų saujų žirnelių (naudojau šaldytus);
- 1 stiklinė ryžių;
- 0,5 l daržovių sultinio;
- 1 a.š. garam masala prieskonių;
- 2 skitelės česnako;
- druskos, pipirų (pagal skonį);
- 1 v.š. aliejaus.
Kadangi man negalima riebaus, tai aš nuėmiau nuo vištienos odelę. Sumaišome prieskonius ir jais įtriname vištiena. Paliekame pasimarinuoti apie 1 val, geriau per naktį šaldytuve. Pamarinuotą vištiena apkepame iš visų pusių. Išimame ir paliekame šiltai. keptuvėje kur kepė vištiena sudedam smulkiai pjaustytą svogūną, apkepiname, tada sudedam griežinėliais pjaustytas morkas. Į daržoves supilame nuplautus ryžius, užpilame daržovių sultiniu arba vandeniu ir troškiname, apie 15 min. Tuomet sudedam kepta vištiena ir viską kartu patroškiname dar 20min. Suberiam žirnelius ir dar pakaitinam kokias 3-5 min.
Skanaus!
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą