2013 m. gegužės 27 d., pirmadienis

''Borjomi" vakarėlis gruzinų restorane "Tifilisi Dukani"

   Jau antrus metus dalyvavau "Borjomi" mineralinio vandens rengiamoje vakarienėje. Šis susitikimas su tinklaraštininkais šį kart vyko "Tifilisi Dukani" restorane.
   "Tifilisi Dukani" restoranas yra suskirstytas į dvi erdves: restoranas vyninė, kurioje yra didžiausia gruziniškų vynų parduotuvė baltijos šalyse, ir greito aptarnavimo restoranas, kurio specializacija - chačapuri it chinkali.
   Dėl savo panelyčių ligų, pavėlavau, na bet kaip sakė restorano šeimininkas praleidau tik pačią neįdomiausią dalį.
   Tuoj buvo pasiūlyta pasivaišinti taure balto ar raudono vyno, ar "Borjomi" mineraliniu vandeniu, bei paskanauti užkandžių.



Tie špinatų rutuliukai buvo nerealūs. Tik nežinau kaip vadinasi :(

Beplepant su kitais blog'eriais ir užkandžiaujant buvome pakviesti stebėti virtuvės šefo pamokėlės.
Kaip paruošti chačiapurį (šį kart mėsišką variantą) ir įdomiai patiektus vėrinukus, nes jie buvo susukti į skrandžio plėvę ( taip taip jūs gerai perskaitėt, aš gerai parašiau, o kas keisčiausia, tai šios egzotikos galima įsigyt Halės turgavėtėje).


 Štai taip paruoštą mėsytę susuko į plėvę ir užmovė ant iešmų.


 Taip pat įdarė chačiapurį:

 Kol laukėme kol iškeps šefo padrodyti patiekalai. Mus dar pavaišino labai įdomiu patiekalu, kaip sakė restorano šeimininkas gruzinai valgo viską :) . Šis troškinys iš plaučių, širdies ir kepenėlių.


 Štai taip atrodė iškepti mėsos vėrinukai, skrandžio plėvėje.


Ir aišku kaip gi be šašlyko, nors pilvai jau atrodė sprogs nuo maisto :)


Ir dovanos, gruziniškų prieskonių mišinys:

oi visai pamiršau, dar gi ragavome tradicinės degtinės Čiačios:
Skanu, labai skanu :)

Užsukite, paragaukite ir patys įsitikinkite kaip skanu :)

Už nuotraukas dėkoju: Beatai iš Braškių su pipirais ir Sandrai iš Little World

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą