Visuomet kepdavau varškės apkepą su manų kruopomis. Užmačius šį receptą, puoliau bandyt. Dabar jei namuose yra bananų kepam tik šį apkepą. Tiesa jis nuo bananų gaunasi toks pilkšvas, bet tas aromatas ir skonis, labai greit atperka neišvaizdžią spalvą :)
Apkepui reikės:
- 2 pak varškės;
- 2 bananai;
- 100 ml kefyro (nebūtinai);
- 3 kiaušiniai;
- 2 v.š cukraus;
- 1,5 v.š. miltų;
- razinų (jei mėgstat)
Nuluptus bananus, sutrinkite šakute. Suberkite varškę, supilkite kefyrą. Kiaušinių trynius atskirkite nuo baltymų. Trynius dėkite prie varškės, berkite miltus, cukrų. Viską gerai išmaišykite. Baltymus išplakite iki standžių putų ir atsargiai įmaišykite į varškę.
Kepkite apie 30min. 200 C
Receptas iš čia:
beatosvirtuve.lt
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą