Reikės:
- Tortilijos;
- 2 vidutiniai obuoliai;
- 200 g šaltai ar karštai rūkytos vištienos;
- 2 salierų lapkočiai;
- 1 a.š. grūdėtų garstyčių;
- 1 a.š. majonezo;
- 1 citrinos sulčių;
- pora saujų mėgstamų salotų ( aš naudojau rukola ir jaunus burokėlių lapelius )
Paukštieną supjaustome juostelėmis (mano gan storai pjaustyta, nes pjaustė mažoji padėjėja ). Nuluptus obuolius, stambiai sutarkuojame kartu su salierais. Apšlakstome citrinos sultimis. Jei išsiskyrė sulčių, jas nupilame, ir masę sumaišome su majonezu ir garstyčiomis. Ant tortilijų, tolygiai užtepame obuolių mase. Išdėliojame vištienos gabalėlius, uždedame salotų lapelius. Susukame kaip vyniotinį. Apsukame folija ir dedame į šaldytuvą bent 15min. kad sutvirtėtų.
Patiekiame supjaustytą pusiau.
receptas iš Beatos kalendoriaus 2015.05
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą