Reikės:
Pagrindui:
- 250 g šokoladinių sausainių;
- 150 g sviesto
- 3 a.š. želatinos;
- 375 g kreminės varškės;
- 1 a.š. vanilės esensijos;
- 140 g cukraus;
- 300 ml riebios grietinėlės;
- 3 šokoladukai "Snikers"
Želatiną užpilti 60ml vandens, išbrinkinti ir ištirpinti ant silpnos ugnies, neužvirinti. Varškę pertrinti blenderiu ir gerai išplakti su cukrumi ir vanile. Atskirai išplakti grietinėlę. Šokoladukus smulkiai supjaustyti ir sumaišyti su varškės mase. Įmaišyti želatiną. Tada palaipsniui įmaišyti išplaktą grietinėlę. Gautą masę sukrėsti į jau paruoštą formą ir šaldyti 4 – 6 val. Skanaus!
P.s. neradau kreminės varškės, naudojau lietuvišką rikotą.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą