2012 m. gegužės 2 d., trečiadienis

Užkeptas karbonadas



Reikės:
  • 4vnt kiaulienos nugarinės su lašinuku;
  • 1vnt morkos;
  • 2-3 pievagrybiai;
  • 1vnt svogūnas;
  • apie 100 g fermentinio sūrio;
  • aliejaus kepimui;
  • prieskonių.
Mėsą išmušam ir ištrinę prieskoniais paliekame bent valandai pasimarinuoti, dar geriau per naktį. Morką sutarkuojame, svogūną ir pievagrybius susmulkiname. Daržoves  dedame į įkaitintą keptuvę ir patroškiname apie 5min.
Imame karščiui atsparų indą, dedame pasimarinavusią mėsytę, ant viršaus daržoves ir užbarstome tarkuotu fermentiniu sūriu. Kepame 175º C įkaitintoje orkaitėje apie 25min. Skanaus!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą