Šį receptą radau Oliverio knygoj "Laimingos virtuvės dienoraštis". Išbandžiau ir labai patiko.
2 asmenims reikės:
- 2 po 200g vištienos krūtinėlių, be odelės;
- sauja džiovintų baravykų;
- 255g įvairių grybų;
- didelė taurė balto sauso vyno;
- 3 dideli gumulai sviesto;
- 1 sauja šviežių čiobrelių;
- 2 česnako skiltelės
Įkaitinkite orkaitę iki 220º C.
Česnako skilteles nulupame ir supjaustome griežinėliais. Visus produktus sumaišome dubenyje, taip pat ir vištieną. Viską atsargiai sudėkite į foliją, kad jos nepradurtumėte, užpilkite sunka. Užlenkite likusį kraštą, pasistenkite, kad krepšelis iš visų pusių būtų sandarus, įdėkite į kepimo skardą. Minutei uždėkite ant viryklės, įjungę didžiausią karštį, kad greičiau įkaistų, po to 25min. kepkite orkaitėje.
Ištraukę iš orkaitės, dėkite į lėkštę ir neškite ant stalo. Skanaus!
Receptas iš Oliverio knygos"Laimingos virtuvės dienoraštis" 46psl.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą