2012 m. rugpjūčio 11 d., šeštadienis

Dar viena voveraičių sriuba



Beklaidžiodama interneto platybėse, radau voveraičių sriuba pavadinta "Dieviška voveraičių sriuba", na jei jau dieviška reikia išbandyti.


Reikės:
  • voveraičių daug (nuplautų, didesnes susmulkinkite);
  • 1 vnt svogūno;
  • 0,5 l sultinio;
  • 1 puodelis ryžių;
  • kelios nedidelės bulvės;
  • 1 a.š. kmynų;
  • 2-3 v.š. pomidorų padažo;
  • krapų;
  • druskos pagal skonį.
  Smulkiai supjaustome ir apkepiname svogūną. Jam pradėjus minkštėt, verčiam voveraites ir troškiname. Kai voveraitės išskiria sultis, dar patroškiname apie 10min. Puode užkaičiame sultinį, jam užvirus suberiame ryžius. Bulves supjaustome kubeliais ir dedame į sriubą, po 10 min, kai subėrėme ryžius. Su bulvėmis kartu sudedame ir voveraites su svogūnais. Šiek tiek pavirę suberiame kmynus, druską ir pomidorų padažą.  Paverdame dar kokias 5min. Galiausiai suberiame smulkintus krapus.
  Skanaus!

P.S. mūsų šeima neatrodo to dieviško skonio, bet kiekvienam savo :)

Recepto šaltinis: pragaro virtuvė

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą