2014 m. vasario 15 d., šeštadienis

Kepta Dorada

 Labai jau seniai norėjau paragauti dorados, bet kaina visai nedžiugina. Tad pagavus gerą akciją, nusipirkau :)

Žuvis labai skani. Tikrai rekomenduoju išbandyti :)

reikės:
  • 2-3 doradų;
  • saujos petražolių;
  • citinos;
  • 5-6 skiltelių česnako'
  • 60g sviesto.
 Doradas išvalykite ir vieną jų pusę įpjaukite tris kartus skersai. Į žuvų pilvo ertmę sudėkite nupjautus petražolių kotus. Minkštą sviestą sumaišykite su grūstu česnaku. Žuvį pabarstykite druska ir pipirais. Sviestu su prieskoniais užpildykite  įpjovas, o likusį sudėkite į žuvies vidų. Ant kiekvienos žuvies uždėkite po porą plonų citrinos griežinėlių.
  Pašaukite į iki 180˚C įkaitintą orkaitę ir kepkite apie 30 min.

Skanaus :)
p.S. mmm tas sviestukas buvo nuostabus, buvo išlaižytas visas iki galo :)


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą