Labai jau seniai norėjau paragauti dorados, bet kaina visai nedžiugina. Tad pagavus gerą akciją, nusipirkau :)
Žuvis labai skani. Tikrai rekomenduoju išbandyti :)
reikės:
- 2-3 doradų;
- saujos petražolių;
- citinos;
- 5-6 skiltelių česnako'
- 60g sviesto.
Doradas išvalykite ir vieną jų pusę įpjaukite tris kartus skersai. Į žuvų pilvo ertmę sudėkite nupjautus petražolių kotus. Minkštą sviestą sumaišykite su grūstu česnaku. Žuvį pabarstykite druska ir pipirais. Sviestu su prieskoniais užpildykite įpjovas, o likusį sudėkite į žuvies vidų. Ant kiekvienos žuvies uždėkite po porą plonų citrinos griežinėlių.
Pašaukite į iki 180˚C įkaitintą orkaitę ir kepkite apie 30 min.
Skanaus :)
p.S. mmm tas sviestukas buvo nuostabus, buvo išlaižytas visas iki galo :)
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą