Nuostabūs koldūnai, kuriuos gaminant tešla nelimpa prie rankų.
Reikės:
Įdarui :
- 500 gr. maltos jautienos su kiauliena;
- nedidelis svogūnas;
- 1 kiaušinis;
- druska,pipirai
Į puodą įberti stiklinę miltų, išplakti kiaušinius su druska ir
aliejumi ir supilti karštą vandeni, pilant greitai maišyti, kad
nesutrauktų kiaušiniu, masę pilti į miltus, statyti ant ugnies ir
maišant leisti tešlai užkaisti. Nuimti nuo ugnies ir supilti likusias 2
stiklines miltų, užminkyti tešlą, dėti ją į dubenį, uždengti
rankšluostuku ir leisti jai pailsėti apie 30 min.
Sumaišyti įdarą, kočioti tešlą ir formuoti koldūnus. Koldūnus sudėti į verdantį vandenį ir virti nuo to kai iškyla į paviršių dar 6 min.
Receptą radau
ČIA
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą