2015 m. balandžio 30 d., ketvirtadienis

Aštrios buritos užkeptos sūriu

 Reikės:
  • 4 tortilijų;
  • 0,5 kg maltos jautienos;
  • 20 g sviesto;
  • pakelis Santa Maria Taco prieskonių;
  • mažas indelis konseruotų kukurūzų;
  • konservuoto jalepeno;
  • 100 ml vandens;
  • 100 g pievagrybių;
  • 150 g fermentinio sūrio.
 Mėsą apkepinkite svieste. Suberkite pjaustytus pievagrybius, pagardinkite prieskoniais, supilkite vandenį. Išmaišykite ir 15 min troškinkite. Suberkite konservuotus kukurūzus, jalepeną, išmaišykite ir keptuvę nukelkite nuo ugnies. Ant tortilijos pridėkite įdaro. Tortilijas susukite, sudėkite į skardą, apibarstykite sūriu. Kepkite iki 200ºC įkaitintoje orkaitėje, kol sūris išsilydis.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą