Šis savaitgalis buvo labai skanus. Pirmą kartą gaminau steiką. Pietūs buvo nerealiai skanūs. Gril'io sezonas atidarytas :)
Reikės:
- brandintos jautienos nugarinės išpjovos;
- aliejaus mėsai patepti;
- pakelio Santa Maria pipirų mišinio;
- druskos;
- mėgstamo garnyro.
Mėsą supjaustome 2.5-3 cm pločio kepsniais. Aliejumi patepame mėsą. Gausiai apibarstome pipirais. Kepame grilyje 3-4 min kiekvieną pusę (bus vidutiniškai keptas), 5 min jei norit visai iškepto.
Ant iškepusios mėsos barstome druską ir paliekame pailsėti, kol sudėsite lėkštes ant stalo :)
Jei norite galite steiką gardinti gabalėliu žalumynų sviestu .
Skanaus :)
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą