2015 m. spalio 31 d., šeštadienis

Purūs moliūginiai blyneliai

puikūs, purūs blyneliai.
reikės:
  • 2 stikl. kefyro;
  • 1 stikl. moliūgų tyrės;
  • 2 kiaušiniai;
  • 3 v.š. sviesto (ištirpinkite, garų vonelėje);
  • 2 a.š. vanilės ekstrakto;
  • 2,5 stikl. miltų;
  • 1/3 stikl. cukraus;
  • 1 a.š. kepimo miltelių;
  • 1/2 a.š. sodos;
  • 2 a.š. pyrago prieskonių (cinamono, imbiero, muskato);
  • 1/2 a.š. druskos.

Į didelį dubenį supilkite kefyrą, tyrę, kiaušinius, sviestą, vaniles ekstraktą ir gerai išmaišykite. Miltus, cukrų, druską, pyrago prieskonius, sodą ir kepimo miltelius sumaišykite. Sausus produktus po truputį supilkite į dubenį su skystais produktais ir gerai išmaišykite. Palikite 5 min pailsėti. Įkaitinkite keptuvę ir kepkite.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą