Puikiai tiks savaitgalio pietums :)
Reikės:
- 600 g jautienos kumpio;
- 3 morkos;
- 4-5 bulvės;
- 2 skiltelės česnako;
- 3 svogūnai;
- 4-5 v.š. miltų;
- 500 ml jautienos sultinio;
- druskos, pipirų, lauro lapo, maltos paprikos.
Mėsą nuplaukite, supjaustykite juostelėmis. Pabarstykite pipirais, apibarstykite miltais ir mažomis porcijomis apkepkite gerai įkaitintame aliejuje, greitai, kad mėsa apkeptų, o ne pradėtų troškintis. Tada supilkite i puodą, kuriame troškinsite. Apkepę visą mėsą, toj keptuvėj kur kepė, apkepkite pusžiedžiais pjaustytus svogūnus ir česnakus. Supilkite ant mėsos. Morkas supjaustykite griežinėliais, suberkite į puodą. Užpilkite sultiniu, pabarstykite druska. Uždenkite dangčiu ir troškinkite ant mažos ugnies 1 val.
Skanaus :)
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą