2015 m. lapkričio 1 d., sekmadienis

Paprastas jautienos troškinys

 Puikiai tiks savaitgalio pietums :)
Reikės:
  • 600 g jautienos kumpio;
  • 3 morkos;
  • 4-5 bulvės;
  • 2 skiltelės česnako;
  • 3 svogūnai;
  • 4-5 v.š. miltų;
  • 500 ml jautienos sultinio;
  • druskos, pipirų, lauro lapo, maltos paprikos.
 Mėsą nuplaukite, supjaustykite  juostelėmis. Pabarstykite pipirais, apibarstykite miltais ir mažomis porcijomis apkepkite gerai įkaitintame aliejuje, greitai, kad mėsa apkeptų, o ne pradėtų troškintis. Tada supilkite i puodą, kuriame troškinsite. Apkepę visą mėsą, toj keptuvėj kur kepė, apkepkite pusžiedžiais pjaustytus svogūnus ir česnakus. Supilkite ant mėsos. Morkas supjaustykite griežinėliais, suberkite į puodą. Užpilkite sultiniu, pabarstykite druska. Uždenkite dangčiu ir troškinkite ant mažos ugnies 1 val.

Skanaus :)

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą