2015 m. lapkričio 22 d., sekmadienis

Kepta višta su bulvėmis

Reikės:
  • 4 a.š. druskos;
  • 1 a.š džiovinto čiobrelio;
  • 1 a.š. Santa Maria pipirų mišinio;
  • 1 a.š. maltos paprikos;
  • 1 a.š. džiovintos citrinžolės;
  • 1 a.š. džiovinto raudonėlio;
  • 1 a.š. kmynų;
  • 1 v.š. aliejaus;
  • 1,5 kg vištos.
Prieskonius sumaišyti su aliejumi. Paruoškite vištą kepimui (nuplaukite, išvalykite vidų), nusausinkite vištos viršų. Sumaišytais prieskoniais gerai įtrinkite vištos vidų ir išorę. Palikite vištą šaldytuve 6 valandoms arba per naktį. Orkaitę įkaitinkite iki 180 laips. Marinuotą vištą dėkite į kepimo formą ir kepkite 1,5 val.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą