Taigi iš kaulų išsiverdam žuvies sultinį.
Tada mums reikės:
- 4 bulvių;
- 2 vid. svogūnai;
- 30 g sviesto
- 200 g kokoso pieno;
- 200 g grietinėlės;
- geras a.š. kario prieskonių ar kario pastos;
- 800 ml žuvies sultinio;
- apie 500 g žuvies mėsos;
- druskos,pipirų
Dideliame puode ištirpinti sviestą ir pakepinti smulkiai pjaustytą svogūną, kol jis bus peršviečiamas. Suberti karį ir dar pakepinti porą minučių. Supylti sultinį ir kokosų pieną, pasūdyti ir virti , kol užvirs.Tada sudėti kubeliais pjaustytas bulves ir virti atidengtame puode apie 15min., kol bulvės išvirs.
Tada supylti grietinėlę ir sudėti gabaliukais supjaustytą lašišą ir dar virti ant silpnos ugnies kokias 3 min.
Jei norite galite paskaninti smulkintasi svogūnų laiškais ar petražolėmis.
Mėgstu lašišą, bet nieka kažkaip sriubos nebandžiau. Turėtų būt labai skanu :)
AtsakytiPanaikinti