- 6 vnt napaleono lakštų;
- 2 skardinės tuno savo sultyse;
- 3 didelės virtos morkos;
- 3 virti kiaušiniai;
- 2 smulkiai supjaustyti ir pakepinti svogūnai;
- maža skardinė alyvuogių;
- šaukštas kaparėlių;
- druskos, pipirų;
- majonezo.
Į lėkštę kurioje serviruosite tortą, dėkite vieną napaleono lakštą. Aptepkite tuno mase ant viršaus padėliokite alyvuogių. Dėkite kitą lakštą ir vėl tepkite tuno mase užberkite kaparėlių. Dėkite trečią lakštą ir vėl kartokite tuno masė ir alyvuogės, vėl lakštas ir tuno masė. Likusius du lakštus sutrupinkite iki trupinių. apibarstykite torto viršų ir šonus. Puoškite kaip tik jums norisi :)
Skanaus :)
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą