Vienas iš jų savaitgalio vakarienei gamintas troškinys.
Reikės:
- 1 vid dydžio kaliaropės;
- 4 vid morkos;
- 1 svogūnas;
- 0,5 kg kalakutienos filė;
- ryšulėlis petražolių;
- sviesto kepimui;
- druskos,pipirų.
Nuplauta kalakutienos filė, supjaustom mažais gabalėliais. keptuvėje išlydžius sviestą, apkepam svogūną, kai jis tampa skaidrus, sudedam kalakutieną, kepam kol apskrus. Sudedam morkas ir kaliaropes. Uždengiame keptuvę ir troškiname apie 10min.
Kai daržovės suminkštėja, supilam grietinėlę, pabarstom druska ir pipirais. Patroškiname apie 5min. Svarbu, nepertoškinti daržovių, nes gausis košė.
Skanaus!
Recepto nuoroda
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą