2011 m. kovo 3 d., ketvirtadienis

Cannelloni su faršu arba įdaryti makaronai

Makaronai su faršu buvo neseniai, bet produktai kaip ir tie patys, o norisi kažko kito. Taigi spintelėje rasti Cannelloni makaronai išsprendė galvosūkį, ką tokio padarius.
Reikės:
  • 0,5kg jautienos faršo
  • 2 morkos
  • 2 salierų stiebai arba pusė gumbo
  • 2 skiltelės česnako
  • svogūnas
  • skardinė pomidorų savo sultyse
  • aliejaus
  • miltų
  • sviesto 
  • pieno
  • prieskonių
  • fermentinio sūrio
Morkas sutarkuojame, svogūną supjaustome kubeliais. Pakepiname šaukšte aliejaus, įspaudžiame česnaką, sudedam morkas, svogūną, salierus, ir patroškinam, sudedam faršą apkepinam. Supilam pomidorus ir dar patroškinam, paprieskoniuojam.
Makaronus prikemšam faršu ir dedam į sviestu ištepta sviestu. Pasidarom Bešamelio padažą: Ištirpinam sviestą, tada jame pakepinam miltus ir supilam  pieną, gerai išmaišom ir maišom kol padažas pradeda tirštėt. Supilam ant makaronų, taip, kad makaronai būtų apsemti. Užbarstom tarkuotu sūriu ir kepam orkaitėje 180 laips. temp. apie valandą.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą