2011 m. kovo 21 d., pirmadienis

Įdaryti pievagrybiai

Reikėjo kažkokio užkandžio, norėjosi kažko naujo. Tai pabandžiau įdaryt pievagrybius

 Reikės
  •  pievagrybių (didelių),
  • faršo,
  • kiaušinio,
  • prieskonių,
  • sūrio.
Iš pievagrybių galvutės išimame kotelį ir susmulkiname.
Faršą paruošime kaip kotletams. Į faršą mušame kiaušinį, dedam prieskonių, truputį manų kruopų ar mirkyto batono, ar žalios tarkuotos bulvės, prieskonių ir išmaišom. Į faršą sudedame smulkintus pievagrybių kotelius ir gerai išmaišome.

Į pievagrybių kepurėlės sudedame faršą,apibarstome tarkuotų sūriu ir kepame orkaitėje 200 l apie 20 minučių.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą