2011 m. gegužės 2 d., pirmadienis

Dieviškas varškės apkepas

Seniai nebuvau valgiu tokio skanaus, minkšto, puraus varškės apkepo. Taigi receptuką jau išbandžiau seniai, bet nespėdavau padaryt nuotraukų. Šiandien pakankinau savo pupą kol nufotografavau ir tada jau leidau visiems valgyt :)


Reikės:
  • 600g varškės
  • 4 kiaušiniai
  • 8v.š. manų kruopų
  • stiklinė pieno
  • 6 v.š. cukraus
Manų kruopas užpilam pienu ir paliekam  brinkt. Trynius  atskiriam nuo baltymų. Trynius išplakam su cukrumi. Tada sudedam varškę su manais ir viską gerai išmaišom. Baltymus išplakam iki putų, taip, kad apvertus nekristų iš dubens. Atsargiai įmaišom baltymus į varškės masę. Kepam 180 laipsnių temp. apie 30-40min.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą