Patiekalui reikės:
- 500g vištienos krūtinėlės;
- 1 mažo poro;
- 300g pievagrybių;
- 125ml grietinėlės 13% riebumo;
- 1 indelis lydyto sūrelio;
- 100g špinatų;
- 1 a.š malto kumino;
- 1 a.š. persilado;
- 1 a.š. viduržemio jūros prieskonių;
- druskoss, pipirų (pagal skonį);
- aliejaus kepimui;
- 300g makaronų;
- 50g tarkuoto džiugo.
Užkaičiam puodą su vandeniu ir pagal instrukciją išverdam makaronus.
Smulkiai supjaustom špinatus, sudedam į vištieną, užpilam grietinėlę, sudedam prieskonius, pakaitinam, bet neužverdam, sudedam lydytą sūrelį ir gerai išmaišom.
Verčiam išvirtus makaronus į vištieną, gerai išmaišom ir paliekam pasitorškinti apie porą min, kad makaronai prisigertų padažo. Dedam į lėkštes, užbarstom tarkuotu džiugu.
Skanaus!
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą