Reikės:
- 600g baltos žuvies filė;
- 2 svogūnai;
- 4 skiltelės česnako;
- 2 pomidorai;
- 1 skardinė konservuotų pomidorų;
- 2 čili pipiriukai;
- 100g juodųjų alyvuogių;
- 1 citrina;
- 2.v.š. alyvuogių aliejaus;
- provanso žolelių mišinio;
- sauja šviežio baziliko lapelių;
- druskos, šviežiai maltų pipirų.
Keptuvėje troškintuve įkaitinkite porą šaukštų alyvuogių aliejaus, suberkite smulkiai pjaustytus svogūnus ir česnaką pjaustytą griežinėliais. Pakepinkite kol svogūnai suminkštės ir taps permatomi, sudėkite pjaustytus kubeliais pomidorus ir konservuotus pomidorus patroškinkite apie 5min. sudėkite žuvį ir troškinkite apie 15 min. bebaigiant troškint sudėkite per pusę pjaustytas alyvuoges ir smulkintą baziliką.
Skanaus!
P.S. Egluže labai labai skani buvo vakarienė, ačiukas
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą