2014 m. birželio 12 d., ketvirtadienis

Kepenėlių kotletukai






Reikės:

  • 1kg kiaulienos kepenų;
  • 2 kiaušiniai;
  • 2 v.š. krakmolo;
  • 2 v.š. džiūvėsėlių;
  • 2 v.š. miltų;
  • svogūnas;
  • druskos, pipirų.
Kepenėles pamirkykite vandenyje, kad ištrauktų kraują.
Kepenėles sumalkite mėsmale, svogūną susmulkinkite. Į sumaltas kepenėles suberkite svogūną, miltus, krakmolą, džiūvėsėlius, prieskonius. Gerai išmaišykite. Kepkite keptuvėje ant vidutinės ugnies. Šaukštu dėkite į keptuve ir kepkite iš abiejų pusių po 5-7 min.

p.s kotletukai skanūs ir šalti

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą