2011 m. liepos 22 d., penktadienis

Kotletai su grybų padažu

Reikės:
  • 0,5 kg kiaulienos faršo;
  • 0,5kg jautienos faršo;
  • 2 svogūnai;
  • porą česnako skiltelių
  • pipirų;
  • druskos;
  • kiaušinis ( mažoji alergiška, tai naudojau mirkytą batoną )
  • pievagrybių;
  • grietinėlės;
  • 2 v. š. miltų
  • šaukštas sviesto
Smulkiai susmulkinam 1 svogūną, česnaką. Sumaišom faršą su prieskoniais, įmušam kiaušinį sumakaluojam faršą. Iškepam kotletus. Keptuvėj ištirpinam sviestą pakepinam miltus. Sudedam  smulkiai pjaustytą svogūną, pievagrybius, įpilam grietinėlę paverdam kol padažas sutirštėja. Skanaus!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą