Tai dar vienas receptukas iš atostogų kaime. Laukėm atvažiuojant daugiau giminaičių ir su puseserę sukom galvas ką čia tokio padaryt. Tai va ir gavosi toks troškinys.
Reikės:
- 200g žvėrienos nepasakysiu kokia buvo greičiausiai stirniena,
- indelis raudonų pupelių aštriame padaže
- indelis baltų pupelių pomidorų padaže
Troškintuve ištirpinam sviestą, pakepinam smulkiai pjaustytą česnaką. Sudedam miltuose apvoliotą juostelėm pjaustytą žvėrieną. Greit apkepam iš visų pusių kol neišsiskyrė mėsos sultys. Keptuvėje apkepinam smulkiai pjaustytą svogūną, riekelėm pjaustytą morką, salierą. Sudedam viską į troškintuvą su mėsa, pilam vandens ir troškinam apie 30min. Sudedam pupeles, smulkiai pjaustytus pievagrybius, žalumynus ir dar patroškinam 15 min. Patiekite su virtomis bulvėmis ar ryžiais. Skanaus!
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą