Vasara mane visai išbalansavo, atrodo juk atostogos man dabar visada, kol auginu dukrytę. Nors ši vasara paskutinė, kai galiu veikt ką noriu. Tai va per tą atsipalaidavimą pamiršau įdėt praeitą savaitgalį gaminta labai skanų desertą keptą ant griliaus.
Reikės (4 asmenims):
- 4 tortilijos
- 4 kriaušės
- 80g ožkos sūrio
- 80g džiovintų slyvų
- 80g sviesto
- 150g balto vyno
- kelių žiupsnelių vanilinio cukraus ir cinamono
Kriaušę (be odelės ir sėklų) supjaustome griežinėliais ir pabarstome vaniliniu cukrumi ir cinamonu.
Keptuvėje su sviestu apkepame kriaušes, pilame vyno ir paverdame 5-10 min.
Susmulkiname džiovintas slyvas ir sumaišome jas su ožkos sūriu.
Ant tortilijos dedame patroškintas kriaušes, ožkos sūrio ir slyvų įdarą, perlenkiame tortiliją pusiau.
Kepame ant grotelių.
Galima patiekti su mėgstamais ledais. Skanaus!
Receptas iš: http://www.facebook.com/atrasktikrakava
Skaniai skamba, reiks išbandyt.
AtsakytiPanaikinti