2011 m. balandžio 17 d., sekmadienis

Troškinta jautiena

Norėjosi kažko paprasto, nes kai serga dukrytė tai nesinori ilgai užsibūt viertuvėj. Štai kas gavosi vyras sakė, labai skanu :)


Reikės:
  • 0,5 kg jautienos kumpio
  • 2 dideli svogūnai
  • kelios skiltelės česnako
  • 2 stiebai saliero
  • prieskonių
  • šaukštas sviesto
  • 2 stiklinės vandens
Jautiena supjaustom plonais "makaroniukais" apkepinam šlakelyje aliejaus. Tada kitoje keptuvėje ištirpinam sviestą ir pakepinam smulkiai pjaustytus svogūnus ir česnakus, kol gražiai pagels. Svogūnus dedam į mėsą, paprieskoniuojam, sudedam pjaustytus salierų stiebus ir užpilam vandeniu. Troškinam ant mažos ugnies apie 2 val. Skanaus!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą