Reikės:
0,5kg kiaulienos-jautienos faršo;
burokėlio;
3-4 bulvių;
morkos;
prieskonių;
Faršą sumaišom su mėgstamais prieskoniais, šį kart naudojau druską, pipirus, aitriąją papriką, ciberžolę, krapus, česnako granules. Viską permaišom ir darom kukulaičius. Užkaičiam puodą su vandeniu, pasūdom ir dedam kukulaičius, kol jie verda pasiruošiam daržoves. Bulves supjaustom kubeliais, morkas skritulėliais, burokėlį, namuose visada tarkuoju, bet šį kart pjausčiau plonom juostelėm ir man taip skaniau. Nuo šiol tik pjaustysiu juostelėm. Paverdam kukulaičius apie 10min. nugraibom putas, įmetam kelis pipirų žirnelius, lauro lapą, sudedam burokėlius ir paverdam apie 10min, sudedam likusias daržoves ir paverdam kol bulvės ir morkos išverdam. Skanaujam ar nieko netrūksta (druskos), pilam į dubenėlius dedam šaukštelį grietinės. Skanaujam.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą