Vakarienei nesinorėjo nieko įmantraus, o jau ir vyrą norėjau palepint tokiu maistu kaip jis mėgsta. Jis pas mane mėsiaėdis ir mėgsta paprastą maistą.
O karbonadas jo mėgstamiausias
Reikės (4asmenims):
- 4 kiaulienos nugarinės su lašinuku ir kauliuku gabaliukų;
- saujos pievagrybių;
- apie 100g fermentinio sūrio;
- kelios česanako skiltelės;
- keli šaukštai alyvuogių aliejaus;
- piprių, druskos
Išspaudžiam česnaką, sumaišom su druska, pipiriukais ir pamarinuojam apie 2val. Pievagrybius supjaustom riekelėmis. Mėsą dedam į karsčiui atsparų indą, palaistom alyvuogių aliejum, dedam mėsos gabaliukus, ant jų pievagrybius ir užtarkuojam sūriu.
Bulvių košė:
Išvirusias bulves sutryniau su sviestu, žiupsneliu tarkuoto muskato ir pienu.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą