2011 m. rugpjūčio 24 d., trečiadienis

Karbonadas užkeptas sūriu

Vakarienei nesinorėjo nieko įmantraus, o jau ir vyrą norėjau palepint tokiu maistu kaip jis mėgsta. Jis pas mane mėsiaėdis ir mėgsta paprastą maistą.
O karbonadas jo mėgstamiausias
Reikės (4asmenims):
  • 4 kiaulienos nugarinės su lašinuku ir kauliuku gabaliukų;
  • saujos pievagrybių;
  • apie 100g fermentinio sūrio;
  • kelios česanako skiltelės;
  • keli šaukštai alyvuogių aliejaus;
  • piprių, druskos
 Išspaudžiam česnaką, sumaišom su druska, pipiriukais ir pamarinuojam apie 2val. Pievagrybius supjaustom riekelėmis. Mėsą dedam į karsčiui atsparų indą, palaistom alyvuogių aliejum, dedam mėsos gabaliukus, ant jų pievagrybius ir užtarkuojam sūriu.

Bulvių košė:
Išvirusias bulves sutryniau su sviestu, žiupsneliu tarkuoto muskato ir pienu.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą