Reikės:
- 0,5kg kalakutienos faršo;
- sudžiuvusios bandelės ar kelių riekelių batono;
- pieno;
- prieskonių;
- kelios skiltelės česnako;
- šparaginių pupelių sauja;
- kelios morkos;
- svogūnas;
- keli šaukštai miltų;
- 2 šaukštai sviesto;
- 250ml grietinėlės
Sudžiuvusią bandelę užpilam pienu. Faršą sumaišom su prieskoniais, išspaudžiam česnaką, dedam išmirkusią bandelę. Formuojam kukuliukus. Svogūną susmulkinam ir pakepinam ant sviesto. Susmulkinam šparagines pupeles, morkas sutrakuojam burokinę tarką. Į puodą sudedam daržoves, ant jų dedam suformuotus kukuliukus. Užpilam šiek tiek vandens ir grietinėlės troškinam apie pusvalandį. keptuvėje ištirpinam sviestą pakepinam miltus, sudedam į troškinį, pamaišom ir dar kelias minutes patroškinam, kol padažas sutirštėja. Valgėm su šviežiom bulvėm, pomidorais ir agurkais. Skanaus!
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą