Reikės:
- 2 v.š. alyvuogių aliejaus;
- 4 itališkų dešrelių (naudojau medžiotojų ir daugiau );
- 2 morkos;
- 3-4 nedidelės bulvės;
- 1 nedidelis moliūgas (dėjau gerą gabalą, nes turėjau didelį );
- 1.a.š malto kumino ;
- skardinė baltų konservuotų, nusausintų pupelių;
- 2 v.š. petražolių;
- 4 puodeliai vištienos sultinio;
- lauro lapas.
Imam puodą storu dugnu, pilam aliejaus, jame pakepinam supjaustytas dešreles iš vienos pusės apie 10 min. Išimam dešreles ir dedam į lėkštę. Į puodą dedam smulkiai pjaustytą svogūną, apkepinam kol svogūnai pasidaro permatomi, sudedam likusius produktus: bulves, morkas, moliūgą pjaustytus kubeliais. Sudedam dešreles, užpilam sultiniu, sudedam prieskonius, petražoles ir troškinam apie 30min ant mažos ugnies. Skanaus!
Recepto šaltinis
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą