2011 m. rugpjūčio 19 d., penktadienis

Moliūgo, pupelių ir dešrelių troškinys

Reikės:
  • 2 v.š. alyvuogių aliejaus;
  • 4 itališkų dešrelių (naudojau medžiotojų ir daugiau );
  • 2 morkos;
  • 3-4 nedidelės bulvės;
  • 1 nedidelis moliūgas (dėjau gerą gabalą, nes turėjau didelį );
  • 1.a.š malto kumino ;
  • skardinė baltų konservuotų, nusausintų pupelių;
  • 2 v.š. petražolių;
  • 4 puodeliai vištienos sultinio;
  • lauro lapas.
 Imam puodą storu dugnu, pilam aliejaus, jame pakepinam supjaustytas dešreles iš vienos pusės apie 10 min. Išimam  dešreles ir dedam į lėkštę. Į puodą dedam smulkiai pjaustytą svogūną, apkepinam kol svogūnai pasidaro permatomi, sudedam likusius produktus: bulves, morkas, moliūgą pjaustytus kubeliais. Sudedam dešreles, užpilam sultiniu, sudedam prieskonius, petražoles ir troškinam apie 30min ant mažos ugnies. Skanaus!

Recepto šaltinis

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą