2013 m. gruodžio 14 d., šeštadienis

Tortilijų traškučiai

Puikus greitas užkandis, draugų kompanijai prie vyno ar alaus bokalo.



Reikės:

  • Pakuotės tortilijų lakštų;
  • 4 v. š. alyvuogių aliejaus;
  • kelios skiltelės česnako;
  • mėgstamų prieskonių ( aš naudojau paprikos miltelius, kmynus );
  • džiugo sūrio

Česnaką sutarkuoti sumaišyti su prieskoniais, užpilti aliejumi ir išsukti tyrelę. Šepetėliu ištepti lakštą, jį supjaustyti į 8 dalis, apibarstyti sūriu ir dėti į skardą išklotą kepimo popieriumi. Kepti įkaitintoje 180C orkaitėje apie 10 min., kol pradės krašteliai darytis auksinės spalvos.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą