2014 m. balandžio 25 d., penktadienis

Can Can pizza restoranų koncepcija


Šį ryt su Elinga ir Asta, ir dar keliais žurnalistais buvome pakviesti pusryčių į naujai atsidariusią Can Can pizza.
Pusryčių metu rinkodaros skyriaus vadovė Ieva Vaičiūnaitė pristatė naują restorano koncepsiją:

"Nors dažnas šalies naujienų puslapis mirga vakarėlių su žvaigždėmis nuotraukomis, o garsiausi prekės ženklai varžosi, kas pirmas pastebės naujai kylančią žvaigždę, šios aktualijos rūpi ne visiems. Štai neseniai restorano koncepciją pakeitusio „CanCan“ tinklo atstovai įsitikinę, kad žvaigždžių ieškoti neverta – geriausiai naujas restorano vertybes gali perteikti žmonės, kurie jose lankosi.

„Tokioje mažoje šalyje kaip mūsų, žvaigždė yra bet kuris stilingas ir savo nuomonę turintis žmogus. Kad jis atsidurtų dėmesio centre, jam visai nebūtina dalyvauti populiariose televizijos laidose ar filmuotis reklamose – užtenka apsilankyti mūsų restorane. Tikimės, kad kiekvieną čia galėsime apgaubti išskirtiniu dėmesiu“, – sako „CanCan“ Rinkodaros skyriaus vadovė Ieva Vaičiūnaitė.

Ieva tęsė, kad kardinaliai pakeisti „CanCan“ restoranų koncepciją nuspręsta norint būti arčiau šiuolaikinio ir jauno žmogaus. „Keitėme viską – nuo to, kaip restoranai atrodo, iki to, kas juose patiekiama. Naujojo restorano koncepciją kūrė jauni ir veržlūs kūrybininkai iš „Love“ agentūros. Jie puikiai integravo interjere dominuojančias ir dažniausiai aktyviam žmogui matomas medžiagas – betoną, medį, žolę, kurios ir sudaro pagrindinę restorano spalvų gamą. Interjerą naujajam „CanCan“ restoranui Vilniuje kūrė žinomas šalies architektas Valerijus Starkovskis su savo architektūros studijos „Performa“ komanda. Profesionalų dėka  sukurta ryški restorano nuotaika, kurią įvertinti kviečiame kiekvieną“, – ragina I. Vaičiūnaitė.

Restorano erdvė apgalvotai suskaidyta į kelias zonas, suteikiančias bet kurioje jų esantiems lankytojams malonų bendrumo pojūtį. Dominuoja natūralios spalvos: įvairių atspalvių pilka, samanų ir riešutmedžio.

Naujame restorano meniu lankytojai ras beveik 100 patiekalų. „Rengdami naują valgiaraštį orientavomės į sveikesnio ir natūralaus maisto ieškantį žmogų. Tokį, kuriam svarbu, kokį pojūtį ir naudą suteikia suvalgytas maistas. Naudojame tik šviežius produktus – jei ir rasite ką nors šaldyto, greičiausiai tai bus ledo gabaliukai, skirti atvėsinti mūsų gamybos limonadą  ar kitą gaivųjį gėrimą“, – tikino Ieva.

Be picų, restorane klientams siūloma paragauti ir kitų jaunimo pamėgtų patiekalų – sultingų mėsainių, itališkų makaronų, sūrio ar šokolado fondiu ir kitų, kuriuos ruošia daugiau nei dešimt metų patirtį turintys virtuvės šefai.

Tai jau antrasis šiemet atidarytas naujos kartos „CanCan“ tinklo restoranas Lietuvoje. Nuo vasario mėnesio toks veikia Šiauliuose, o dabar ir Vilniuje, prekybos ir pramogų centre „Akropolis“. Atnaujinti planuojama ir likusius restoranus. Iš viso „CanCan“ restoranų tinklas Lietuvoje jų turi dvidešimt šešis.

Naujos koncepcijos restoranas Vilniaus „Akropolyje“ duris atvėrė balandžio 18 dieną. Restorano lankytojai priimami kiekvieną dieną nuo 10 iki 23 val."

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą