2014 m. gruodžio 4 d., ketvirtadienis

Viduržemio stiliumi kesadilija

  

4 asm. reikės:

  • 50g sviesto;
  • 4 tortilijų;
  • 200 g tarkuotos mozarelos;
  • 100 g keptos raudonos paprikos, supjaustytos juostelėmis (galite naudoti marinuotą);
  • 100 g kapotų Kalamata alyvuogių;
  • 100 g smulkintos rūkytos šoninės ;
  • 50 g šviežių petražolių, susmulkintų;
  • 100 g smulkintos fetos
Į įkaitint1 keptuvę dėti gabalėlį sviesto, tada tortiliją. Ant vieno krašto dėti ploną sluoksnį mocarelos sūrio, keptų raudonų paprikų, Kalamata alyvuogių, šoninės, petražolių, fetos sūrio ir papildomai mocarelos sūrio. Sulenkite tortilijas su įdaru ir kepkite iš abiejų pusių iki auksinės spalvos. Išimkite ir toliau tą patį padarykite su kitomis tortilijomis.

Skanaus :) 



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą