2012 m. gegužės 13 d., sekmadienis

Borjomi pristatymas Genacvale restorane.

           Labai ačiū Indrei iš Gėrimų ir patiekalų magijos už kvietimą sudalyvauti gruziniškų patiekalų degustacijoje, maistas buvo beprotiškai fantastiškas, nereikėjo pas mamą pietaut, nes namo grįžau ne tik nuo nėštumo išsipūtusiu pilvuku :) .
           Deja nuotraukų neturiu, nes namie liko fotoaparatas, kuriuo mano uoga dabar labai mėgsta fotografuot ir ne tik aptepliojo objektyvą, bet ir dar ten kažką padarė :( , tačiau tikiuosi kas nors iš dalyvavųsių pasidalins su manimi keliom nuotraukom.
           Labai buvo įdomu sužinoti naujų dalykų apie borjomi mineralinį vandenį. Kažkaip galvojau, kad jo vartojimą reikia normuoti dėl vulkaninės kilmės medžiagų jame, o pasirodo ne. Nerekomenduojama didesnio kiekio duoti tik vaikams iki 7m, dėl fluoro kiekio.
           Restoranas yra įsikūręs gražioje vietoje prie Neries upės, už Valakampių tilto, Lizdeikos 10.
Restorano savininkas David mus labai šiltai priėmė, pasakojo apie gruziniškų patiekalų gaminimą ir vaišino įvairiausiais patiekalais. Ragavom jų gaminama sūrį, chačiapurį, šašlykus, turėjome galimybę patys pasigaminti baklažano užkandėlę, bei ragavom puikų desertą "Rojaus obuolys". Pasirodo patiekalai šiame restorane yra gaminami tik užsisakius svečiams ( David jų nevadina klientais), todėl patiekalų tenka palaukt.
Ačiū už dovanas.

1 komentaras:

  1. O štai kaip būna, kai ateini šiaip pavalgyti Užkalnio straipsnis:
    http://www.lrytas.lt/-13388812931337936981-restoranas-genacvale-ne-visai-ta-gruzija-prie-valakampi%C5%B3-tilto.htm

    AtsakytiPanaikinti