2012 m. liepos 30 d., pirmadienis

Vištiena ant grotelių

  Vis norisi išbandyt ką nors naujo. Šį kart vieštieną marinavau kiek kitaip nei įprastai tik su prieskoniais, tuo labiau, kad pilni daržai prieskoninių augalų :)


    Reikės:
  • 1kg vištienos blauzdelių ar kulšelių;
  • 1/2 a.š. druskos;
  • pipirų pagal skonį;
  • 1 a.š. kmynų;
  • 2 v.š sviesto;
  • česnakas;
  • prieskoninių žolelių ( bazilikas, laiškinis česnakas, raudonėlis, rozmarinas)
   Vištiena įtriname druskos, pipirų, kmynų ir grūsto česnako mišiniu. Prieskonines žoleles sukapojame, sumaišome su sviestu ir juo įtriname vieštiena, paliekame pasimarinuoti.
   Kepame ant grotelių.
Skanaus!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą