2011 m. liepos 3 d., sekmadienis

Renalduko užkandėlė

Ačiū Ingai už puikų receptą :)

Reikės:
  • 500g birios varškės;
  • 300g snieginių krabų mėsos;
  • svogūnų laiškų;
  • majonezo;
  • salotų lapų
Smulkiai supjaustome krabų mėsą, svogūnų laiškus, dedam į varškę šiek tiek majonezo ir viską išmaišome. Imame salotų lapą, dedame įdarą ir šiek tiek suplojame.
O čia dar vienas Renalduko užkandėlės panaudojimas. Papildomai reikės tortilijos.
Imame tortiliją, ją išklojame salotos lapu ir dedam varškės įdarą. Susukame į volelį, tada į maistinę plėvelę ir dedam bent porai valandų į šaldtryvą, o dar geriau per nakt. Skanaus!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą