2014 m. liepos 9 d., trečiadienis

Braškių, špinatų ir avokadų salotos

Reikės (4 asmenims):
  • 100 g špinatų;
  • 1 avokadas;
  • didelė sauja braškių
  • 20 g migdolų plokštelių;
  • 1 v.š. citrinos sulčių;
  • 1 a.š. garstyčių;
  • 1 v.š alyvuogių aliejaus
Špinatus ir braškes nuplaukite ir nusausinkite. Avokadą nulupkite, išimkite kauliuką ir supjaustykite kubeliais. Braškes supjaustykite ketvirčiais. Į lėkštę dėkite špinatus, braškes, avokadus. Citrinos sultis, alyvuogių aliejų ir garstyčias sumaišykite iki vientisos masės. Migdolų plokšteles pakepinkite sausoje keptuvėje ir jomis pabarstykite ant salotų viršaus.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą