2014 m. liepos 29 d., antradienis

Šamas su voveraičių padažu ir Parmos kumpiu

Labai labai skanu, mažosios valgė, nes ausys linko :)

 


Reikės:

  • Šamo filė
  • Pora sauja voeraičių;
  • 3 svogūnai;
  • 50 ml balto vyno;
  • 50 ml  grietinėlės;
  • Parmos kumpio;
  • kuskuso;
  • druskos, pipirų;
  • miltų.
  Voveraites gerai nuplaukite. Svogūną susmulkinkite. Įkaitintoje keptuvėje apkepkite svogūną, sudėkite voveraites ir troškinkite apie 10 min. supilkite vyną, leiskite nugaruot alkocholiui, tada supilkite grietinėlę ir dar troškinkite apie 10 min
  Kuskusą išvirkite pagal gamintojo rekomendacijas. 
   Filė apibarstykite druska ir pipirais, apvoliokite miltuose ir kepkite įkaitintoje keptuvėje iš abiejų pusių, kol gražiai paruduos.
  Į lėkštę dėkite kuskusą ant jo žuvies gabalėlį, šalia voveraičių padažo ir įstatykite Parmos kumpio ritinėlį.

Skanaus :)

Recepto šaltinis:  http://www.jamieoliver.com

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą