2011 m. rugsėjo 28 d., trečiadienis

Grietinėlėje troškintos vištienos širdelės su kuskusu

Reikės:
  • 0,5kg vištienos širdelių;
  • skardinės konservuotų kukurūzų;
  • 1 svogūnas;
  • 300g pievagrybių;
  • nedidelio brokolio;
  • 125ml 12% reibumo grietinėlės;
  • aliejaus kepimui;
  • 2 v.š. sviesto;
  • 1v.š. miltų;
  • druska, balti pipirai
  Širdeles nuplaunam, nupjaunam arterijos likučius ir dedam į verdantį pasūdytą vandenį. Verdam apie 20min.
Į troškintuvą pilam aliejaus ir pakepinam smulkiai pjaustytą svogūną, sudedam širdeles, sudedam greižinėliais pjaustytus pievagrybius, brokolių kuokštelius, užpilam grietinėle ir patroškinam kol brokoliai suminkštėja apie 20min, beriam prieskonius.
Keptuvėje išlydome sviestą ir pakepinam miltus. Sudedam į troškintuvą ir gerai išmaišom, kol padažas ima tirštėti.
Kuskusą išverdam pagal instrukciją.
Skanaus!

P.S vyras sakė, kad idealūs pietūs :)

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą