2011 m. rugsėjo 22 d., ketvirtadienis

Užkandėlė su feta ir džiovintais pomidorais



Iš kart noriu atsiprašyt už nuotraukos kokybiškumą, deja mano senučiukas jau manau skaičiuoja pskutines gyvenimo akimirkas, dar gi turiu mažąją fotografę, kuri kartais nugvelbia tai toks jau pavargęs, tas mano fotoaparatas.

Užkandėlei reiks:

  • prancūziško batono;
  • 100g fetos;
  • saujos saulėje džiovintų pomidorų;
  • saujos petražolių;
  • šlakelio alyvuogių aliejaus arba to kuris liko nuo pomidorų.
 Prancūziško batono riekeles apskrudinam skrudintuve. Fetą, pomidorus ir petražoles dedam į indą ir sublenderiuojam, įpilam šlakelį aliejaus ir viską išmaišom. Tepam ant batono riekelių. Puošiam petražolės lapeliu. Skanaus!
Puikiai dera prie vyno

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą