2011 m. rugsėjo 9 d., penktadienis

Kaip įdarytas sprandinės kepsnys virto suktinukais

          Tai va dabar klausimas visoms patyrusioms šeiminikėms: kaip pasirinkt mėsgalį, kad galėčiau padaryt kepsniukus "ale kišenę"?????????
        


Suktinukams reikės:
  • 1kg sprandinės;
  • 1 morka;
  • 1 mažas poras;
  • 250g grybų;
  • druskos, grūstų pipirų, baziliko.
Nusipirkau sprandinės gabalą,  jau svajojau kaip palepinsiu vyrą, ir ???? Pjaustant man subirėjo, tai įpjoviau, atmušiau ir gavosi tokie skylėti gabalėliai. Juos pabarsčiau druska, grūstais pipirais ir baziliku. Keptuvėje pakepinau šiaudeliais sutarkuotą morką, porą pjaustytą griežinėliais ir apvirtus kazlėkus, sudėjau įdarą ant mėsos ir kažkaip susukau. Norėjau kept rankovėj ale apsižiūrėjau, kad nebeturiu tai sudėjau į formą ir uždengiau folija. Kepiau orkaitėj 200lapsn 0,5val ir po to karštį sumažinau iki 170 ir kepiau dar apie 1val.
 P.S. suktinukai gavosi fantastiški

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą