2012 m. lapkričio 15 d., ketvirtadienis

Kalakutiena su persikais

  Ką čia pagaminus iš kalakutienos šlaunelių mėsos? Akis netikėtai užkliūna už konservuotų persikų indelio. Gal visai nieko derinys? Vyras ima burbėti, pamatęs kad atidarinėju persikų indelį. Tačiau rezultatu jis liko patenkintas. :)


Reikės:
  •  apie 1 kg kalakuto šlaunelių mėsos;
  • svogūno;
  • 2-3  morkos;
  • 3-4 persikų puselės;
  • 150 g grietinėlės ( neriebios);
  • druskos, šviežiai maltų pipirų;
  • aliejaus kepimui.
Šlaunelių mėsą supjaustome nedideliais gabalėliais.  Smulkiai supjaustome svogūną, pakepame įkaitintame aliejuje, kol pradeda minkštėti. Sudedame mėsą apkepame iš visų pusių. Morkas sutarkuojame burokine tarka, dedame į troškintuvą prie mėsos. Troškiname apie 20min. Pabarstome druska ir pipirais. Persikus supjaustome kubeliais. Sudedame į troškintuvą prie mėsos, užpilame grietinėle ir dar patroškiname apie 5min.

Skanaus!
 

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą