Ką čia pagaminus iš kalakutienos šlaunelių mėsos? Akis netikėtai užkliūna už konservuotų persikų indelio. Gal visai nieko derinys? Vyras ima burbėti, pamatęs kad atidarinėju persikų indelį. Tačiau rezultatu jis liko patenkintas. :)
Reikės:
- apie 1 kg kalakuto šlaunelių mėsos;
- svogūno;
- 2-3 morkos;
- 3-4 persikų puselės;
- 150 g grietinėlės ( neriebios);
- druskos, šviežiai maltų pipirų;
- aliejaus kepimui.
Šlaunelių mėsą supjaustome nedideliais gabalėliais. Smulkiai supjaustome svogūną, pakepame įkaitintame aliejuje, kol pradeda minkštėti. Sudedame mėsą apkepame iš visų pusių. Morkas sutarkuojame burokine tarka, dedame į troškintuvą prie mėsos. Troškiname apie 20min. Pabarstome druska ir pipirais. Persikus supjaustome kubeliais. Sudedame į troškintuvą prie mėsos, užpilame grietinėle ir dar patroškiname apie 5min.
Skanaus!
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą