Tešlai:
- 500 g miltų;
- 250 ml tamsaus alaus;
- 250 ml pieno;
- 3 kiaušiniai;
- 1a.š. druskos.
- 500 g mėgstamo faršo
- 1 didelis svogūnas;
- 2 skiltelės česnako;
- druskos, pipirų pagal skonį
- vaflių lakštų.
Svogūną ir česnaką smulkiai supjaustykite. Įmaišykite į faršą, suberkite druską, pipirus ir viską gerai išmaišykite.
Imkite vieną vaflio lakštą ir gausokai aptepkite faršu. Uždėkite kitą lakštą ir paspauskite. Perpjaukite į keturias dalis ( aš pjausčiau į trikampėlius).
Suteptus vaflius pamirkykite tešloje ir dėkite į keptuvėje gerai įkaitintą aliejų. Kepkite iš abiejų pusių kol gražiai paruduos.
Skanaus :)
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą